Opleiding Vip Naildesign

Opleiding Vip Naildesign Hilversum

Opleiding Vip Naildesign

Uitgebreide productlijn • Producten voldoen aan de Europese eisen • Professioneel salonmerk • Niet verkrijgbaar op consumentenmarkt • Beste prijs kwaliteitsverhouding • Deskundige dealers in Nederland en België

Nagelstyliste  is een beroep van de toekomst met veel mogelijkheden.
Zo kunt u gaan werken in een nagelstudio, zonnestudio, schoonheidssalon, ect.
Ook is het mogelijk om als zelfstandige aan de slag te gaan zodat u geheel vrij bent uw eigen tijd in te delen.

Voor nagelstyliste is er altijd voldoende werk. Voorwaarde is wel dat er kwalitatief goed werk geleverd wordt.
Helaas merken wij dat de laatste jaren steeds meer mensen een pakket aanschaffen en zonder opleiding aan de slag gaan.
Hiermee is de algemene kwaliteit in het nagelstyliste vak erg ver naar beneden gegaan.

Nagelstyliste die een gedegen opleiding gevolgd hebben en zich door kwaliteit te leren kunnen onderscheiden kunnen een succesvolle baan als nagelstyliste verwachten.

Heidi Nails biedt u opleidingen nagelstyliste en losse cursussen volgens het landerlijke lesprogramma van Vip NailDesign. Door opleidingen bij Heidi Nails te volgen bent u verzekerd een opleiding te krijgen die aan de hoogte kwaliteit voldoet

Voor meer informatie

Stuur gerust een mail naar

heidi@heidinailslijfbeautysalon.nl

 

Meest innovatie merk

Bij de ontwikkeling van de productlijn VIP naildesign is geluisterd naar de wensen van de nagelstylisten.

De producten zijn zo samengesteld dat een behandeling voor de stylist makkelijker en sneller te realiseren is.

De gel is bijvoorbeeld self-leveling en ook de acryl is zelf egaliserend wat minder vijlwerk betekent. De hechting van de producten is van hoog niveau; bij een juiste applicatie zijn lucht en lifting verleden tijd. Kwaliteit staat bij alle producten voorop. Veiligheid is zeker zo belangrijk, daarom wordt er alleen gebruik gemaakt van grondstoffen die een Europesche goedkeuring hebben.

Compleet assortiment

VIP naildesign biedt een compleet scala aan topproducten. De lijn bestaat o.a. uit gellak acryl, gel, soak-off gels, color acryl, glitters, manicureproducten, nail-art artikelen en aanverwante producten. Niet alleen voor nagelstylistes een mooie productlijn maar ook voor schoonheidsspecialisten en pedicures zijn er verschillende producten is het assortiment te vinden zoals de soak off gels en manicureproducten.

Betaalbare kwaliteit

VIP naildesign laat kwaliteit hand in hand gaan met een gunstige prijsstelling. Dit terwijl er alleen gebruik word gemaakt van de allerbeste grondstoffen. Ook de verpakkingen hebben een luxe uitstraling en zijn van uitstekende kwaliteit. Omdat VIP naildesign er zeker van wil zijn dat iedereen, zowel grote als kleine salons, in staat is met topproducten te werken is de winstmarge beperkt gehouden zodat er een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit is ontstaan.

Deskundige distributeurs

Ook aan de distributeurs van VIP naildesign worden hoge eisen gesteld. Alle distributeurs hebben kennis van het vak nagelstyling, omdat zij zelf werkzaam zijn (geweest) als nagelstylist of daar les in geven. VIP naildesign distributeurs hebben de nodige trainingen gevolgd zodat zij alles weten over de producten en deze kennis kunnen gebruiken om de klant een deskundig advies te geven.

Opleidingen

VIP naildesign heeft een landelijk lesprogramma waarvoor u op verschillende plaatsen terecht kunt. Niet alleen de vakopleidingen nagelstyling gel en acryl behoren tot het lespakket maar ook voor de cursus manicure, nail-art en french pedicure bent u bij VIP naildesign aan het juiste adres. Alle opleidingen worden in kleine groepjes gegeven zodat de persoonlijke aandacht voor elke cursist gewaarborgd is.

Downloads Vip Naildesign

Brochure
Prijslijst(en)
Cursus agenda

Omdat de groepen slechts uit 2/3 cursisten bestaan is de beschikbaarheid van een plaats beperkt.
Wij geven de trainingen en opleidingen elke maandag en elke dinsdag.

Veel gestelde vragen

Wanneer moet ik een model meebrengen?

Bij de opleiding nagelstyling gel/acryl heeft u 2 modellen nodig.
Les 1 bestaat voornamelijk uit theorie en oefening met het product gel/acryl, hier heeft u geen model voor nodig. Tijdens les 2 plaatst u bij uw eerste model de eerste hand kunstnagels, de andere hand plaatst u een dag later. Les 2 en 3 vallen dus in 1 week. We verdelen dit over 2 lessen omdat een hele set plaatsen nog veel energie en inspanning vergt hierdoor zou de aandacht verslappen. Uw tweede model komt mee tijdens les 4 voor het plaatsen van de eerste hand kunstnagels, de tweede hand doe je zelfstandig thuis. Op deze manier heb je de verplichting te ervaren of je het ook zonder de hulp van de docente redt. Les 5 en 6 vallen in 1 week en ga je verspreid over 2 avonden de nabehandeling leren. Bij de allround/master opleiding word het bovenstaande schema herhaald met 2 nieuwe modellen.

Kan iedereen een opleiding volgen bij Nagelstyliste Heidi:

Ja, iedereen kan een opleiding volgen. Er is geen speciale vooropleiding nodig. Jong en oud, man of vrouw, nieuwkomer of ervaren. Omdat Nagelstyliste Heidi op persoonlijk niveau lesgeeft, en niet klassikaal, is de opleiding door iedereen goed te volgen.

Krijg je ook een certificaat na de opleiding?

Na het afronden van elke opleiding krijgt u een certificaat, en na het afronden van de nagelstyling opleiding ontvangt u ook een deurschild met daarop aangegeven dat u een door vip naildesign erkend en gediplomeerd nagelstyliste bent. Bij de opleiding allround nagelstyling ontvangt u twee certificaten: nagelstyling gel en nagelstyling acryl. Bij de masteropleiding krijgt u 4 certificaten: nagelstyling gel, nagelstyling acryl, manicure en nail-art. Bij de opleiding allround nagelstyling en master nagelstyling ontvangt u tevens na het behalen van de certificaten nagelstyling gel en acryl het diploma allround nagelstyliste. Nagelstyliste Heidi werkt niet met examens omdat zij de fabrikant zijn van het merk vip naildesign en u dus les krijgt uit eerste hand. Dit gaat wel veranderen in de toekomst Tijdens de lessen word de gebleken geschiktheid door ons bekeken. Cursisten die de opleiding bij een verkooppunt van Vip naildesign volgen dienen wel een examen af te leggen bij Beautyline.

 

Kan ik studiefinanciering krijgen?

Nagelstyliste is een vrij beroep en word niet door de Nederlandse overheid erkend. U kunt dus ook geen studiefinanciering krijgen voor uw opleiding. Wel is het mogelijk om via uw uitkerende instantie een tegemoetkoming in de studiekosten aan te vragen. Voor mensen die zich in laten schrijven als nagelstudio is het wel mogelijk het volledige btw bedrag en een gedeelte van het lesgeld af te trekken met de jaarlijkse belastingaangifte.

 

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Het verschuldigde bedrag voor uw opleiding kan contant of per pin voldaan worden. U hoeft bij ons geen betaling vooraf te doen en ook geen inschrijfgeld te betalen. Bestaat de opleiding uit meerdere lessen dan heeft u de mogelijkheid gespreid te betalen; dit staat op deze website op de pagina van uw gewenste opleiding vermeld

Zijn de opleidingen erkend?

Nagelstyliste is een vrij beroep en word niet door de Nederlandse overheid erkend. Dat betekent dat er ook geen wettelijk erkende diploma’s of opleidingen nagelstyling zijn.

Toch promoten sommige opleidingscentra met een zogenaamde erkenning of aansluiting bij brancheorganisatie. Het is belangrijk dat uw weet dat er in de Nederlandse nagelbranche geen enkele instantie is die door de overheid erkend is. Erkend betekent in het geval van deze opleidingscentra alleen dat zij u erkennen: hierbij geld dat het ene merk/opleidingscentra beter aangeschreven staat als het andere.

De docenten van Beautyline opleidingen zijn geschoold en gediplomeerd volgens de Amerikaanse normen waar het vak nagelstyliste hoge kwaliteitseisen kent. Nagelstyliste Heidi opleidingen biedt u een goede en gedegen opleiding die u in staat stelt uw vak op het hoogste niveau uit te oefenen.

U erkent uzelf, door te kiezen voor kwaliteit, voor een goede opleiding. Alleen dan onderscheid u zich van de reguliere nagelstudio’s en is succes uw beloning!